FAQ

Veelgestelde vragen over Combizym G® biphase en Combizym forte

Het grootste verschil tussen Combizym G® biphase en Combizym forte is dat Combizym G® biphase gember bevat dat de maag ledigt. Combizym forte bevat meer enzymen, waaronder lactase dat helpt tegen lactose‑intolerantie, en zorgt zo voor een nog efficiëntere vertering van uw maaltijden.
Combizym G® biphase en Combizym forte helpen niet tegen glutenintolerantie, maar ze kunnen u wel helpen om de andere onderdelen van uw maaltijden beter te verteren.
Combizym G® biphase en Combizym forte kunnen gemakkelijk met een beetje water ingenomen worden bij de maaltijd of bij het optreden van symptomen.

Combizym G® biphase:

Voor kinderen vanaf 6 jaar: 1 tablet per dag

Vanaf 12 jaar: 1 tot 2 tabletten per dag

Combizym forte:

1 tot 2 tabletten bij de maaltijd, met een maximum van 6 tabletten per dag

Combizym G® biphase en Combizym forte moeten genomen worden zolang de symptomen blijven duren of dagelijks bij de maaltijden om spijsverteringsproblemen te voorkomen.

Combizym G® biphase werkt vanaf de eerste paar minuten na inname omdat de gember de maag ledigt zodra deze de maag binnenkomt. De enzymen van Combizym forte treden in werking in de dunne darm, ongeveer 15 minuten na inname.

Daarom adviseren wij om Combizym forte preventief te nemen bij de maaltijd om spijsverteringsproblemen te voorkomen en, indien u dit vergeten bent, Combizym G® biphase te nemen bij het optreden van de symptomen voor een onmiddellijk effect.

Bezoek onze pagina over de spijsvertering voor tips en tricks voor een goede spijsvertering of lees onze blog met artikels over de spijsvertering, getuigenissen van Combizym-gebruikers en gezonde en gemakkelijk te verteren recepten.

Bezoek onze pagina over de spijsvertering om te weten te komen of u last heeft van de meest voorkomende symptomen van indigestie.

Bezoek onze sectie over lactose-intolerantie om te weten te komen of u last heeft van de meest voorkomende symptomen. Daar vindt u de verschillende tests die worden gebruikt om lactose‑intolerantie vast te stellen. Raadpleeg uw huisarts voor hulp bij de meer uitgebreide en nauwkeurige tests.

Combizym G® biphase en Combizym forte bevatten verschillende verteringsenzymen van dierlijke oorsprong, waaronder extracten van het pancreassap van varkens, dus noch Combizym G® biphase noch Combizym forte is veganistisch of halal.