De voordelen van Combizym

Ontdek de voordelen van beide producten en ga na welk product het beste bij je past op weg naar een vlotte vetering.

Combizym G® biphase :
Gember ondersteunt de vertering

100% natuurlijk

Combizym G® biphase is een combinatie van verteringsenzymen en een behandeling op basis van gember. De ingrediënten zijn dus 100% natuurlijk.

Dubbele werking

Combizym G® biphase heeft een dubbele werking: gember ledigt de maag en de enzymen ondersteunen de goede vertering van het voedsel.

Snelle resultaten

Combizym G® biphase vermindert het opgeblazen gevoel en voorkomt een zware maag of winderigheid vanaf de eerste paar minuten na inname. Perfect voor na een barbecue of etentje in een restaurant.

Eenvoudig

Combizym G® biphase is gemakkelijk door te slikken met een beetje water bij het opkomen van de symptomen of bij de maaltijd. Voor kinderen vanaf 6 jaar: 1 tablet per dag. Vanaf 12 jaar: 1 tot 3 tabletten per dag.

Zonder voorschrift

Combizym G® biphase is een voedingssupplement dat ontwikkeld is door een Belgisch farmaceutisch bedrijf en dat in alle apotheken verkrijgbaar is.

Combizym forte:
nog meer enzymen, voor een optimale spijsvertering

Nog meer enzymen

Combizym forte bevat extra plantaardige enzymes die zorgen voor een nog bredere werking en u zo helpen uw maaltijden beter te verteren.

Helpt tegen lactose-intolerantie

Combizym forte bevat een grote hoeveelheid van het enzym lactase, dat helpt bij de goede vertering van de lactose die aanwezig is in zuivelproducten.

Snelle resultaten

Combizym forte wordt bij de maaltijd genomen om spijsverteringsproblemen zoals een zware maag, opgeblazenheid, winderigheid, ... te vermijden of te verzachten vanaf de eerste minuten na inname.

Eenvoudig

Combizym forte is gemakkelijk door te slikken met een beetje water bij het opkomen van de symptomen of bij de maaltijd. 1 tot 2 tabletten bij de maaltijd, met een maximum van 6 tabletten per dag.

Zonder voorschrift

Combizym forte is een voedingssupplement dat ontwikkeld is door een Belgisch farmaceutisch bedrijf en dat in alle apotheken verkrijgbaar is.

De Ingrediënten van Combizym

Combizym G® biphase

Gember

Gember is een plant van Aziatische oorsprong die in Europa vooral gebruikt wordt in de keuken, maar ook in geneeskundige behandelingen van verteringsproblemen.

Verteringsenzymen

Combizym G® biphase bevat verschillende verteringsenzymen, met name lipasen, amylasen en proteasen, die zorgen voor een goede vertering van het voedsel.

Combizym forte

Verteringsenzymen

Combizym forte bevat verschillende verteringsenzymen, met name lipasen, amylasen en proteasen, die zorgen voor een goede vertering van het voedsel.

Plantaardige enzymen van Aspergillus oryzae

Combizym forte bevat een grote hoeveelheid plantaardige enzymen die de vertering van voedsel optimaliseren, namelijk cellulasen, peptidasen en amylasen.

Calcium

Naast veel extra enzymen, bevat Combizym forte ook calcium, dat bijdraagt tot een normale werking van de spijsverteringsenzymen.

Lactase

Het grote verschil tussen Combizym forte en Combizym G® is de aanwezigheid van het enzym lactase in Combizym forte dat helpt tegen lactose intolerantie.