De composite van Combizym G®

U bent hier:
  • Home
  • De composite van Combizym G®

Combizym G® is hoofdzakelijk samengesteld uit pancreatine en gemberextract.

Pancreatine is een extract van pancreassap dat dierlijke enzymes bevat zoals lipase, amylase en protease.

Gember (Zingiber officinale Roscoe) is een plant uit Azië die al erg gekend is in de Europese keuken maar ook in de geneeskunde. Deze plant is rijk aan verschillende bestanddelen die de vertering zal ondersteunen aangezien een activiteit is vastgesteld tegen volgende symptomen : misselijkheid, overgeven, opgeblazenheid en winderigheid.

 

Eigenschappen van Combizym G®

De bijzonderheid van Combizym G® bestaat in zijn tweeledige formule. De twee componenten van Combizym G® zijn in 2 fasen vrijgelaten. Elks op een andere plaats in ons verteringsstelsel. Zodat beide componenten op de ideale plaats vrijkomen en een optimale werking kunnen bieden. Dit alles dankzij de gastro-resistente kern waarin de pancreasenzymes zich bevinden.

In deze figuur ziet u dat de gember zich rond een gastro-resistente kern bevindt. Dit is erg belangrijk aangezien de enzymes die binnenin zitten op deze manier beschermd worden tegen het maagzuur Enzymes zijn namelijk eiwitten die door het maagzuur anders zouden worden afgebroken en dus met andere woorden niet meer actief zouden zijn. Vele producten hebben niet dit cruciale element. De gember die zich wel buiten de gastro-resistente kern bevindt wordt dus eerder vrijgezet. Deze is wel tegen de maagzuur aanval bestand en kan daar actief zijn. T’is te zeggen gember zal de maaglediging bevorderen en zo misselijkheid, een opgeblazen zwaar gevoel van de maag en overgeven tegengaan..

Gember is dus het eerste element dat vrijgezet wordt en die een activiteit heeft ter hoogte van de maag, de panreasenzymes  in de pancreatine zijn eerder actief in de darm. Dit is ook de reden dat Combizym G® moet worden ingenomen zonder op de tabletten te kauwen.

 

Powered by Crystal Digit © 2016. « Will-Pharma S.A. ». | All right reserved. | Privacy | Cookies